Home » Prijslijst » Farotherm serie

Farotherm moddelage serie

Waarom Farotherm ?
Het Farotherm Modellage masker is een heel bijzonder masker dat uitermate geschikt is op de vochtbalans van de huid weer te herstellen. De onder het masker aangebrachte rijke bestandsdelen zorgen ervoor dat de afgegeven warmte deze stoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Het hoofdbestandsdeel van dit masker is gips, speciaal voor cosmetisch gebruik. In principe is dit masker voor elk huidtype geschikt met uitzondering van de huiden met Teleangiëctasieën, rosacea en actieve acne. Doordat de huid tijdelijk afgesloten wordt door het masker komt er meer vocht naar het huidoppervlak waardoor het huidreliëf aanzienlijk wordt verbeterd. Comedonen worden verweekt en er ontstaat een natuurlijke talgverwijdering.

Het masker werkt tevens verstevigend door het bindweefsel doordat het masker modellerende eigenschappen bezit. Het verouderingsproces wordt vertraagd en weefsels krijgen nieuwe veerkracht. Door de aangename warmte (45 graden) en ontspanning ontstaat er een korte schoonheidsslaap die zorgt voor uniek resultaat.

Masker is niet geschikt voor mensen met claustrofobie.